D SHOARMA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1805 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij D Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 19:41 Na 1,5 gebeld omdat onze bestelling nog niet was bezorgd meneer vertelde ons dat het ook nog enige tijd zou gaan duren dus helaas de bestelling moeten annuleren geen aanrader voor bestellingen
29 nov 2022 om 0:06 Verbrande patat, verbrand vlees. Slechtste kapsalon die ik heb gegeten.
27 nov 2022 om 18:55 Warm vers
15 nov 2022 om 20:59 Bestelling nooit aangekomen. Droevige tent, laat ook niets van zich horen. Nooit meer bij bestellen.
14 nov 2022 om 12:44 Het eten was niet lekker knoflooksaus wat je geen knoflooksaus mag noemen turkse pizza was het deeg veelste droog kapsalon was wel oke weinig kaas en weinig vlees
12 nov 2022 om 20:00 Was gepland op 55 min duurde ruim 75 min.
12 nov 2022 om 20:00 Snap dat het druk is op een zaterdag a ond maar geef dit door dan. Niet wachten tot mensen moeten bellen. Nog iets, ik vroeg of het eten nog warm zou zijn. “Ja hoor mevrouw, het zal nog warm zijn”. Niet dus! Laatste keer bestelen bij deze zaak
11 nov 2022 om 22:24 Eten weer niet zoals besteld. Gaat jammer genoeg steeds verder achteruit. Bonnen worden niet gelezen
10 nov 2022 om 22:13 Hot and delicious as always, the best Turkish pizzas in town.
10 nov 2022 om 20:35 This time I received the order too late.
8 nov 2022 om 22:24 Ik bestel kom ophalen eindstand niet klaar en gaan andere mensen voor. Meerdere keren gehad dat mense voorgang krijgen op andere. En veel buikpijn
1 nov 2022 om 20:00 Was lekker en voldoende warm